Blog

Advarsel om rosablogging!

 • 17/10/2013

Vi utveksler stille tanker der jeg går. Nære ting, fjerne ting. Store ting, små ting. Viktige ting, uviktige ting. Er det mulig å forelske seg i henne undrer jeg? I neste øyeblikk rødmer hun over hele himmelen. Jeg runder nok en myrpytt, og vips! Et digert hjerte. Jeg ler høyt og sier at dette er helt på grensen. Nesten litt kleint. Det får gå for denne gangen, men ikke gjenta dette ofte. Da blir det klissete, og et sånt forhold er jeg ikke sikker på om jeg vil ha. Ikke lenge etter blinker den første stjerna på dypblå høsthimmel, og jeg er kanskje den eneste på jord som vet om et hjerte like ved Håen i Trøndelag. Hun sjarmerte meg i kveld, tross alt.

 

_DYB2925

 

 

2 Comments on Advarsel om rosablogging!

 • Ingebjørg Fyrileiv Guldvik says:
  21/10/2013 at 22:32

  Hjælpes! -Det er godt det er flere 😉

  Veldig fint bilde. Nei, det er ikke fint, det er mer enn fint. Mye mer. Bildet viser en stillhet og harmoni som forsterkes i utsnitt og komposisjon, og det pastellromantiske lyset. Ja, dette er mye mer enn fint. Det er teksten også.

  Reply

 • Åshild says:
  25/10/2013 at 17:34

  Wow – hva du ser!
  Og “rosa”-fint formidlet også 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required