Blog

Jaså, du trodde stein var hard?

 • 01/10/2013

Jaså, du trodde stein var hard? Stein er myk. Alle kan se det. Vannet tar sakte men sikkert kverken på alle stein. Det er vannet som er hardt. Stein lar seg lett  forme. Det er bare vi som ikke er tilstede lenge nok. Og siden mennesket er sitt eget midtpunkt, ser vi ikke annet enn det vi ser. For å si det sånn..

 

_AD28595

 

 

3 Comments on Jaså, du trodde stein var hard?

 • Jon Detlefsen says:
  03/10/2013 at 11:52

  Der er så meget, vi tror, vi ved om den forunderlige verden, vi lever i. Men vi ved i virkeligheden ikke ret meget. Eller nærmere – vi forstår ikke ret meget. Vi forstår ikke, hvor voldsomme konsekvenser vores adfærd har for vores verden. Vi har kun været på jorden i et evolutionistisk splitsekund, og på den korte tid har vi formået at ødelægge balancen, og har bragt vores medarter i fare og udryddet en masse. Måske vælger vi ikke at forstå?

  Reply

 • Ingebjørg Fyrileiv Guldvik says:
  06/10/2013 at 16:13

  Oi, her liker jeg teksten bedre enn bildet! Det kommer ikke overraskende på, siden du er dyktig med skrevne ord. Likevel ble jeg litt paff ettersom bildene vanligvis veier tyngst. Bildet er jo ikke så verst da, og jeg liker det bedre og bedre. Snart gjelder sikkert ikke kommentaren lengre… Herlig komposisjon!

  Reply

  • admin says:
   08/10/2013 at 14:12

   Hehe fantastisk bra kommentar IFG. Og det var jo rart om absolutt alle tekstene og bildenemine skulle treffe deg. Men veldig hyggelig at du liker teksten da. Det starter som gjernest med et bilde, og så kommer teksten etter hvert.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required