Blog

Mer utstilling og prisdryss..

  • 01/03/2015

20. til 22. mars 2015 går historiens andre naturfotofestival i Ski av stabelen. I år er jeg så heldig at jeg får holde utstilling sammen med to andre flinke naturfotografer. Ingebjørg Fyrileiv Guldvik og Ivar Bjørdalsbakke er to fotografer jeg ser opp til og lar meg inspirere av. Derfor er det veldig hyggelig å få samarbeide med dem. Vi kommer til å vise et knippe bilder, i utgangspunktet uten å knytte dem til fotograf. Utstillingen er vår felles kommentar til det vidspente begrepet “Forandring”. Desto mer du grubler på det ordet, desto mer innviklet blir det. Det er ikke den ting som ikke er et produkt av, eller utsatt for, forandring! Jeg håper mange tar turen innom Ski den helga. Gjerne for å delta på festivalen, eller bare for å se utstillinger. Vår utstilling “Forandring” henger på Thon Hotell Ski, og er åpen og gratis for alle.

Plakat_forandring_web

 

I 2014 sendte jeg inn noen av mine sort/hvit bilder til en av de store fotokonkurransene som rendyrker monokrom foto. Jeg husker jeg var litt i tvil om jeg hørte til i klassen for amatører eller profesjonelle fotografer. Monochrome Awards sitt regelverk skiller disse basert på inntektsgrunnlag. Dette plasserer meg i amatørklassen fant jeg ut. Like fullt var jeg litt uoppmerksom når jeg satt å lastet opp bilder, og jeg så etterpå at jeg hadde sendt inn til begge “divisjonene”. Jeg lot det skure, og tenkte at de får heller diskvalifisere meg fra den klassen de mener jeg ikke hører inn under. For to dager siden kom resultatlistene, og jaggu figurerer jeg på begge. Litt spesielt, men like fullt veldig hyggelig! Det ble sølv i klassen for abstrakt for dette isbildet, og “The Dance” fikk hederlig omtale.

 

_DYB0809

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required