Workshop Innerdalen, Trollheimen (Norway)

Every year I host a workshop in the mountains of Norway. The workshop is held in Norwegian, thus is this text describing it in also in Norwegian. If you are interested in international workshops, please drop me a line.

Norwegian from here.

Også i 2024 holder naturfotograf Lars Andreas Dybvik workshop i Innerdalen, Trollheimen. Denne helga vil han dele av sine tanker og metoder rundt det å skape en egen stil. Det å bryte med de etablerte sannhetene, og forsøke å vri bildespråket ut av den jevne gjentagelsen som mange går i ring i. Gjennom undervisning i plenum, og praktiske oppgaver gis du muligheten til å åpne noen nye dører. Det legges også opp til rikelig med tid ute til fotografering, samt bildediskusjoner på kveldstid.

Lars Andreas Dybvik (www.uskarp.no) har de siste årene høstet mange priser i inn og utland for sine annerledes og personlige naturfotografier. Han har deltatt i utstillinger i både USA og Europa i tillegg til en rekke separatutstillinger i Norge. Han representeres av Galleri SG i Trondheim. Sommeren 2021 holdt han en utendørs utstilling i Innerdalen gjennom sommeren

Trollheimen ligger like sør for Trondheim, og er et vilt og vakkert fjellområde. Innerdalen sies å være Norges vakreste dal, og ligger i den mest alpine delen i sørvest. Helgen inkluderer full pensjon på Renndølsetra, som vi disponerer i sin helhet bare for vår workshopen denne helgen. Renndølsetra drives som tradisjonell seter om sommeren i tillegg til fjellturisme. Stedet og vertskapet er noe for seg selv, og må oppleves (www.innerdalen.com).

– 27. september til 29. september 2024.
– Kveldsmat, fredag.
– Frokost, niste og middag lørdag.
– Frokost,  lunsj søndag.
– Oppredd seng, felles dusj.
– 5900kr per person, maks 10 deltakere.
Påmelding i nettbutikken

Photo Lars Andreas Dybvik
Innerdalstårnet
Photo Lars Andreas Dybvik
Detaljer i stein.
Photo Lars Andreas Dybvik
Fluåa fosser ned fra fjellet.